Skip to main content (Press Enter)
Logo

Landbrug & Fødevarer

Bliv medlem
  • Dansk (Danmark)
  • English
Søg
  • Aktuelt
    • Artikler
    • Arrangementer
    • USA's toldforhøjelser
    • Tilmeld nyhedsbreve
  • Tal og analyser
    • Fakta om fødevareklyngen
    • Fødevareklyngens eksport og import
    • Samfundsanalyser
    • Forbrugere og trends
    • Sensoriske analyser
    • Statistik og noteringer
    • L&F Markedsperspektiv
    • Priser og produktionstal for oksekød
    • Markedsnyt for grisekød
  • Viden om
    • Grøn trepart
    • Klima
    • Miljø og natur
    • Landbrugsproduktion
    • Bæredygtighed
    • Forskning og innovation
    • Økologi
    • Fødevareproduktion
    • Sundhed og fødevarer
  • For medlemmer
    • Medlemsfordele
    • Rådgivning og services
    • Veterinært laboratorium
    • Husdyrenes dyreværnshotline
  • Om os
    • Hvad er Landbrug & Fødevarer?
    • Organisation og ledelse
    • Job og karriere
    • Sektorer og sektioner
    • Årsrapporter
    • Uddeling af priser
    • Fonde
    • Forretningsbetingelser
    • Politik for dataetik
  • Kontakt
    • Presserum
    • Find medarbejder
    • Vores kontorer

Økologisk fødevareproduktion

Hvad kendetegner produktion af økologisk mælk, gris, æg, kyllinger, korn, frugt og grønt ude hos landmanden og i forarbejdningen. Bliv klogere her.

Korn og bælgfrugter

Hvad kendetegner den økologiske planteavl? Det får du svaret på her.

Læs mere om Korn og bælgfrugter

Frugt og grønt

Hvordan dyrker med økologisk frugt og grøntsager og hvordan ser markedssituationen ud? Bliv klogere her.

Læs mere om Frugt og grønt

Grisekød

Bliv klogere på produktion af økologisk grisekød og hvad man får for pengene, når man køber økologisk gris.

Læs mere om Grisekød

Mælk og oksekød

Hvad kendetegner produktion af økologisk mælk og oksekød? Det kan du dykke ned i her.

Læs mere om Mælk og oksekød

Æg og fjerkræ

Hvad kendetegner den økologiske fjerkræproduktion? Bliv klogere her.

Læs mere om Æg og fjerkræ

Forarbejdning af økologiske fødevarer

Økologiske råvarer produceres hos landmanden efter økologireglerne, der tager særlige hensyn til miljø, natur og dyrevelfærd.

Læs mere om Forarbejdning af økologiske fødevarer

Om Landbrug & Fødevarer

Hvad er L&F? 

Kontakt os

Presse

Ledige stillinger

Tilmeld nyhedsbreve

Få seneste nyt om relevante politiske og branchemæssige tiltag i vores nyhedsbreve. 

Gå til oversigten

Oplev dansk landbrug

Åbent Landbrug

L&Fs Skoletjeneste

SPOR  

Kontaktoplysninger

Axelborg 
Vesterbrogade 4A, 4. sal.  
1620 København V

Telefon: +45 3339 4000
Mail: info@lf.dk

Landbrug og fødevarer Landbrug og fødevarer Landbrug og fødevarer Landbrug og fødevarer
Copyright Cookiepolitik Privatlivspolitik