Hazardanalyse
Hjemmeside til brug for medlemmer af Landbrug & Fødevarer, som en del af dokumentationen for den udførte hazard analyse. Adgang kræver login.
Dette materiale er udarbejdet til brug for medlemmer af Landbrug & Fødevarer, som en del af dokumentationen for den udførte hazard analyse. Materialet indeholder fakta om biologiske, kemiske og fysiske hazards, udpegning af relevante hazards afhængig af produkttype samt information om processers indflydelse. Virksomheden kan vælge de afsnit, der er relevante for virksomhedens produktion.
· Der er fakta om biologiske, kemiske og fysiske hazards, udpegning af relevante hazards afhængig af produkttype samt information om processers indflydelse.
· Virksomheden kan vælge de afsnit, der er relevante for virksomhedens produktion.
Materialet opdateres løbende og en gang årligt gennemgås materialet og relevante dele opdateres efter behov. Alle medlemsvirksomheder bliver informeret via mail ved opdatering. Materialet er udarbejdet af DMRI og Landbrug & Fødevarer i samarbejde med medlemsvirksomheder.
Adgang for medlemmer
Adgang for ikke-medlemmer
Adgang for ikke-medlemmer, engelsk udgave
Kontaktperson: Maj-Britt Albrechtsen