Fjerkrækød: Oversigt over certifikater til eksport
Find en oversigt over certifikater til brug ved eksport af fjerkrækød og fjerkrækødprodukter.
Her kan du finde en oversigt over certifikater i Fødevarestyrelsens certifikatdatabase til brug ved eksport af fjerkrækød og fjerkrækødprodukter.
Når man kender certifikatets La nr., kan man nøjes med at indtaste de sidste 4 cifre i feltet i certifikatdatabasens søgefelt.
Vi gør opmærksom på, at det altid er certifikaterne i Fødevarestyrelsens certifikatdatabase, der er gældende.
Nyeste oversigt
Status pr. 26. november 2024
Oksekød
Bliv klogere på produktionen af oksekød i Danmark, find seneste nyt om eksportmuligheder og den globale handel med okse- og kalvekød.
Læs mere om Oksekød
Slagtning
Bliv klogere på hvordan kyllinger slagtes, og hvad halalslagtning betyder.
Læs mere om Slagtning
Mejeriprodukter
Før den rå mælk ender som mejeriprodukter, skal den igennem en række processer på mejeriet. Læs mere om det her.
Læs mere om Mejeriprodukter
Fødevaresikkerhed
Madvarer skal være sikre at spise. Det betyder, at der skal gøres mest muligt for at sikre, at de ikke indeholder uønskede bakterier eller reststoffer.
Læs mere om Fødevaresikkerhed
Oversigt over eksportrestriktioner
Find oversigt over ændringer af eksportrestriktioner som tredjelande har indført vedr. danske dyr og produkter som fremgår af Fødevarestyrelsens hjemmeside.
Læs mere om Oversigt over eksportrestriktioner
World Food Safety Day
Hvert år den 7. juni markerer Landbrug & Fødevarer Codex Alimentarius’ verdensomspændende World Food Safety Day.
Læs mere om World Food Safety Day
Nyhedsbrev: Lovgivnings-Nyt
Nyhedsbrevet formidler viden om ny EU og dansk lovgivning, vejledninger mm., primært rettet mod virksomheder, der producerer kød og kødprodukter.
Læs mere om Nyhedsbrev: Lovgivnings-Nyt
Hazardanalyse
Hjemmeside til brug for medlemmer af Landbrug & Fødevarer, som en del af dokumentationen for den udførte hazardanalyse. Adgang kræver login.
Læs mere om Hazardanalyse